Kain Dinding Tekstil Poliester

Tekstil kain dinding adalah salah satu produk DERFLEX yang dibuat untuk pelanggan kami, tekstil boleh digunakan sebagai kertas dinding. Ciri-ciri dinding lancar yang meliputi 1. tekstil tekstil kain adalah produk peningkatan wallpaper. ia boleh dicetak gambar berwarna-warni dan jelas. Ia diperbuat daripada poliester ...

Maklumat produk

Tekstil kain dinding adalah salah satu produk DERFLEX yang dibuat untuk pelanggan kami, tekstil boleh digunakan sebagai kertas dinding.

Ciri-ciri penutup dinding lancar

1. tekstil tekstil kain adalah produk peningkatan wallpaper. ia boleh dicetak gambar berwarna-warni dan jelas. Ia diperbuat daripada tekstil poliester, lebih berharga daripada kertas dinding. Selepas rawatan khas, teksturnya lebih semula jadi, dan lebih lembut.

2. ciri-ciri alam sekitar. tahan api, anti-cendawan, anti-rama-rama, juga sangat tahan terhadap gosok, dan kelembapan-bukti bernafas kuat dalam kertas dinding, boleh lebih baik menyesuaikan iklim dalaman.

3. kain tekstil tekstil sendiri fleksibiliti, tidak ada toksik, tiada bau. sesuai untuk membuka dan juga ruang tamu dengan warga tua dan kanak-kanak

4. Mudah untuk memasang bersih dan ganti.

Produk utama DERFLEX:

DX3260: 300D * 300D, 260gsm. Lebar maksimum 7750px.


Siasatan