vinil banner (kain rentang PVC)

Banner vinil, juga dipanggil PVC banner, frontlit, backlit, dan sebagainya, selepas percetakan banner vinil digunakan secara meluas untuk pengiklanan outdoor. Banner vinil luaran terdiri daripada PVC + fabrik poliester + PVC.

Maklumat produk

Banner vinil, juga dipanggil PVC banner, frontlit, backlit, dan sebagainya, selepas percetakan banner vinil digunakan secara meluas untuk pengiklanan outdoor.


Permohonan produk

Banner vinil yang meluas digunakan untuk banner kolam vinil, backlit vinil banner, kotak cahaya, etc...mesh vinil banner adalah digunakan terutamanya di bandar Laut, di mana merupakan kawasan berangin.


Kelebihan produk

Banner vinil luaran terdiri daripada PVC + fabrik poliester + PVC. 13 oz vinil banner bahan adalah banner vinil kolam paling popular.

DERFLEX bahan vinil banner adalah lebih berdaya saing antara pengeluar vinil banner di China:


1. murah vinil banner: lebih baik mengawal dalam kos pengeluaran, menjadikan harga lebih berdaya saing.

2. seluruh barisan pengeluaran bagi banner vinil PVC: dengan kalendar, depan Mesin di kilang, kita membuat kita sendiri PVC filem dan lakukan depan akhir atau salutan. Ini akan mengurangkan kos dalam banner vinil borong.

3. jaminan kualiti konsisten: bagi setiap pengeluaran, DERLFEX akan tetap sekurang-kurangnya 5 meter contoh pengeluaran, selama 2 tahun. Jika terdapat sebarang aduan, dengan mudah kita akan mendapati masalah.

4. lebih baik mengawal setiap butir-butir: fabrik tidak datang daripada PVC tersebut, walaupun di pinggir adalah 100% lancar; Tiada jaluran Langkau dalam fabrik poliester; penuh saiz panjang roll, gram; dan sebagainya...

5. DERFLEX menerima sebarang cadangan baru untuk membuat produk yang lebih sesuai untuk pasaran sasaran.


Kategori produk

-PVC frontlit banner

PVC frontlit banner yang digunakan untuk membuat kotak cahaya sumber cahaya Penyambut; kadar penghantaran secara umumnya adalah di antara 5-10%. Frontlit banner digunakan secara meluas untuk percetakan banner besar vinil luar, seperti membina Billboard, kotak cahaya tepi jalan laju dan kotak cahaya Optimums bandar.Maklumat lanjut >>

PVC frontlit banner
13oz banner
500D frontlit banner

PVC frontlit bagi papan iklan
frontlit untuk acara-acara
Banner PVC untuk hiasan dalaman

-PVC backlit banner

Backlit bannerdigunakan untuk membuat inibelakangsumber lampu lampu Peti; kadar penghantaran adalah pada amnya di antara25-30%. PVC backlit adalah saiz yang lebih kecil digunakan untuktepi jalan rayatanda-tanda, lampu kotak dan kotak publisiti dalaman.Gsecara kurang daripada 100 meter persegi.Maklumat lanjut >>

backlit 500D
backlit bersalut
backlit 18 ozbanner backlit untuk luaran lightbox
PVC Backlit pengiklanan tepi jalan
pengiklanan dalaman Stesen Kereta Api

-PVC mesh banner

Banner mesh vinil dihasilkan bagi kawasan taufan itu. mesh padat diedarkan yang akan membiarkan angin melalui banner, yang diturunkan tekanan kutub yang. Dengan cara ini, percetakan banner vinil boleh lagi kolam digunakan. MeSH banner digunakan untuk sepanduk vinil super besar pengiklanan dan reka bentuk pengiklanan.Maklumat lanjut >>

Sepanduk mesh PVC dengan pelapik
PVC mesh berwarna banner
Banner mesh PVC untuk percetakan ecosolvent


PVC jejaring banner untuk pagar Padang permainan
dicetak PVC mesh banner
sedia membuat PVC mesh banner roll

-PVC blockout banner

1. hitam kembali banner juga digunakan sebagai frontlit pvc vinil banner. Dengan filem hitam di bahagian belakang, penghantaran cahaya kurang daripada 5%. Di kawasan Tempahan bersinar, belakang hitam membuatkan gambar lebih menonjol.

2. dua bahagian boleh dicetak PVC banner ini terdiri daripada 4 lapisan: filem PVC putih + hitam PVC filem + poliester fabrik benang + putih PVC filem. Yang boleh dicetakMaklumat lanjut >>

banner belakang hitam 15oz
PVC blockout banner double side boleh dicetak
Banner blockout PVC 18oz

blockout banner untuk rollup
PVC blockout panji, tiang banner
PVC blockout banner untuk pengiklanan luar

Komitmen kami

1. percuma sampel: sampel akan bersedia untuk pikap dalam tempoh 3 hari selepas pengesahan;

2.CepatJawapan: sebarang pertanyaan akan dijawab dalam tempoh 24 jam;

3. kualitijaminan: Gulung apa-apa berbeza daripada sampel yang disahkan akan diliputi oleh DERFLEX;


Kira-kira DERFLEX

Shanghai DER baru bahan Sdn Bhd mempunyai kawasan pengeluaran 60,000 meter persegi, berdaftar dengan 2,5 juta US Dollar. 3 kalendar, Mesin 3 lapisan dan 5 depan Mesin, jurutera kanan 25 dan 450 pekerja membuat kilang kami lebih berdaya saing antara vinil banner bekalan.

Kilang DERFLEX
Makmal DERFLEX
Barisan pengeluaran DERFLEX

DERFLEX telah turun siri sistem QC. Pada masa yang sama, kami bekerjasama dengan Timur China Universiti Sains dan teknologi, yang merupakan Universiti yang terkenal di China, untuk membina makmal menerokai polymeric. Ini mengekalkan kelebihan teknologi dan meneroka produk baru kami pada masa hadapan.

Pameran Shanghai APPP
Pelanggan bernilai DERFLEX

Pelanggan bernilai DERFLEX


DERFLEX telah menjadi dalam industri percetakan digital selama lebih 15 tahun, mempunyai pelanggan lebih daripada 100 buah negara.

Kami mengikuti semua pesanan kami dari PI, pengeluaran, penghantaran dan selepas jualan.

Semua pesanan dengan kawalan kualiti yang ketat untuk memenuhi keperluan pelanggan.

kontena 20 kaki
PVC banner keras tiub pembungkusan
disesuaikan logo dan labelSiasatan