Bahan sandai sukan Sandbag

Sandbags Sukan Sandbags Sukan, biasanya dengan kain kasar pepejal, kanvas putih dan karung yang dijahit, naik dan turun sepuluh lapisan, saiz 1.5 kaki persegi, yang dibina kira-kira 8 kg pasir besi. Sesetengah pasir berisi pasir, habuk papan, kacang atau sorgum. Terdapat dua jenis persegi dan bulat, berat dan saiz ...

Maklumat produk

Beg sandang sukan

Sandbags Sukan, biasanya dengan kain kasar padat, kanvas putih dan karung yang dijahit, naik dan turun sepuluh lapisan, saiz 1.5 kaki persegi, dibina kira-kira 8 kg pasir besi. Sesetengah pasir berisi pasir, habuk papan, kacang atau sorgum. Terdapat dua jenis persegi dan bulat, berat dan saiz mengikut keperluan pengamal. Otot senaman utama.


Butiran Produk

Kembung kembung adalah istana untuk kemunculan peralatan bermain kembung, penggunaan ciri-ciri alam sekitar, lembut dan lain-lain bahan yang dihasilkan oleh kanak-kanak untuk bermain. Kerana bentuknya yang indah dan unik oleh kegemaran kanak-kanak. Kembung kembung, istana, trampolin kembung, dan sebagainya.

Skop yang berkaitan: taman hiburan kecil, taman, persegi, pusat membeli-belah, pasar raya di persimpangan Festival Kebudayaan, pameran kuil, pameran dan aktiviti bayi dan makanan kanak-kanak kelab Festival Festival Budaya Festival, komuniti besar, tadika, taman permainan, taman tema, karnival.


Tarpaulin PVC mentah untuk watak-watak istana yang tidak dapat dilaraskan:

auto-bersih

kalis air; tiada kebocoran

tiada pudar; jangka hayat luar;

tiada toksik

air mata yang baik dan stengt tegangan


Sukan Sandbags
Sukan Sandbags
Siasatan

You Might Also Like