Bahan PVC Frontlit Banner Billboard

DERFLEX mengeluarkan dan membekalkan banner frontlit PVC bagi papan iklan. Dengan kekuatan tegangan dan Iftar yang baik, penyerapan dakwat yang baik, hidup panjang kolam bahan banner papan iklan kami akan mempromosikan perniagaan anda kompetitif

Maklumat produk

DERFLEX mengeluarkan dan membekalkanBanner frontlit PVC bagi papan iklan. Dengan baik tegangan dan kekuatan pecah, penyerapan dakwat yang baik, panjang nyawa Kolam kamipapan iklan banner bahanakan mempromosikan perniagaan anda kompetitif

PVC coated frontlit

PVC frontlit banner gulung


hot laminated frontlit

500D frontlit banner bahan


frontlit banner material

Banner frontlit bersalut PVC


papan iklan luar terutamanya merujuk kepada lebuh raya, termasuk lebuh raya, Jalan bandar, overpasses dan bahagian-bahagian utama lain sepanjang Billboard tinggi, menarik perhatian.

billboard banner material

papan iklan Luaran


outdoor banner rolls

papan iklan tepi jalan


solvent banner material

Bandar billboard

Kelebihan billboard

Billboard meriam anti-pesawat biasanya dibina di bandar raya dan di lebuh-raya Wilayah dan Nasional yang di mana lebuh raya atau trafik manusia akan pekat. Kerana dengan ciri-ciri altitud tinggi secara besar-besaran membuat pengiklanan lebih menarik perhatian, kesinambungan yang lebih banyak, untuk menarik perhatian lebih ramai orang. Jika digabungkan dengan multi-dimensi visual, pelbagai rasa, warna kreativiti adalah sangat mengejutkan, orang merasa mendalam, mengagumkan. Pada masa yang sama, billboard di antiaircraft mempunyai ciri-ciri pelaburan sekali seumur hidup, dan ia boleh mempunyai hak harta dan hak penggunaan seperti sebuah rumah. Ia boleh dijual dan disewa, jadi ia adalah pilihan yang lebih baik untuk pelaburan tetap.


DER baru bahan merupakan salah satu bahan utama China pvc frontlit banner billboard pengilang dan pembekal, dengan kilang yang profesional, kita dapat menghasilkan bahan banner pvc berkualiti tinggi frontlit bagi papan iklan pada harga kompetitif, dan kita boleh sentiasa menawarkan produk-produk untuk dijual. Selamat datang ke produk borong dari kami.
Siasatan