Filem siling PVC

Filem selebar PVC siling, juga dikenali sebagai filem lembut Coklat, kain regangan, telah menjadi bahan pilihan bahan siling. Watak-watak kimia: B1 bahan siling lembut filem: nano pvc. Bahan siling tahan api gred piamater: rawatan khas gentian kaca dan resin fluorin dan ...

Maklumat produk

Filem selebar PVC siling, juga dikenali sebagai filem lembut Coklat , kain regangan , telah menjadi bahan pilihan bahan siling .


Aksara kimia:

B1 bahan siling lembut filem : nano pvc.

Bahan siling tahan api gred piamater: rawatan khusus gentian kaca dan resin fluorin dan serat vinylon.


Klasifikasi:

1. Filem gloss: Filem lembut mempunyai persepsi cahaya yang kuat, boleh menghasilkan cermin seperti kesan pantulan.2. penggambaran optik: Filem lembut, produk ini adalah susu putih, lut. Di ruang tertutup, kesan penghantaran cahaya dapat mencapai lebih dari 75%. Boleh menghasilkan kesan hiasan yang seragam, lembut, sempurna dan unik.

3. Matt filem: Filem lembut, persepsi cahaya adalah kedua hanya untuk permukaan berkilat, tetapi lebih kuat daripada filem asas. Kesan keseluruhannya adalah tulen, bermutu tinggi.

4. Tekstur kulit ikan paus : Permukaan filem lembut menganggap bentuk baldu, mempunyai harta yang menyerap bunyi yang luar biasa. Sangat mudah untuk membuat kesan dalaman hangat.

5. permukaan logam: Filem lembut mempunyai tekstur logam yang kuat dan menghasilkan cahaya seperti logam. Ia mempunyai kesan hiasan yang kuat.

6. Pearlite muka : Filem lembut dengan persepsi cahaya mutiara, memberikan kesan ruang mulia.

7. Mimpi wajah : Filem lembut mempunyai pelangi seperti perubahan warna yang membolehkan anda melihat kesan warna yang berbeza di mana-mana sudut.

8. Permukaan keropos : Lembut adalah ¢ 1mm, ¢ 4mm, ¢ 10mm dan apertur alternatif lain. Prestasi pengudaraan yang baik, untuk membantu peredaran udara dalaman. Lubang-lubang kecil boleh diatur mengikut corak yang diperlukan. Ia mempunyai kesan paparan yang kuat.

9. filem asas : lebih rendah daripada jenis asal siling filem lembut, harga terendah. Permukaannya sama dengan kesan cat biasa. Sesuai untuk hiasan ekonomi.

10. filem kaca : filem kaca adalah filem tulen yang tulen, kesannya bersamaan dengan kaca. Pelbagai bentuk yang rumit dan cantik boleh direalisasikan.

11. Mencetak filem : Ia adalah sejenis bahan telus. Reka bentuk dan warna lebih baik dalam penghantaran cahaya. Ia juga boleh menyesuaikan reka bentuk, corak dan warna mengikut keperluan pelanggan. Ia boleh menunjukkan keperibadian anda lebih banyak.12: Filem Satin : Permukaan mempunyai garis kecil, persepsi cahaya adalah kedua hanya untuk permukaan halus, dan kesan keseluruhan adalah murni dan bermutu tinggi.


pengeluar filem siling regangan pvc

pvc siling filem siling


pvc stretch ceiling film supplier

vinil backlit


pvc stretch ceiling film wholesale

filem belakang


SEBENAR ciri-ciri filem siling PVC :

  1. Tahan api

  2. penjimatan tenaga

  3. Biocontrol

  4. kalis air

  5. berwarna-warni

  6. interaktif

  7. mudah dipasang

  8. penuaan penuaan

  9. Perlindungan selamat dan alam sekitar

  10. Kesan akustik


Permohonan:

* Pentadbiran ini, bangunan pejabat, bangunan pejabat komersil.

* kawasan perindustrian dan hospital, stesen pencegahan epidemik, klinik.

* rumah persendirian, vila, pangsapuri, bilik mandi, dapur.

* sekolah, tadika, dewan kuliah besar, bilik komputer, kafe internet, dan sebagainya.

* tempat sukan, kolam renang, gimnasium, bilik biliard, Dewan Bola Tampar, dewan bola keranjang.

Gereja ini, lobi hotel, auditorium, restoran, bar, kafe, dewan muzik.

* kedai jenama: kedai pakaian jenama, kedai 4S, kedai barang kemas, dan sebagainya.

* tempat awam: pusat membeli-belah, taman tema, lapangan terbang, kereta bawah tanah, pertukaran, muzium, muzium seni, perpustakaan, pameran seni, salon kecantikan dan sebagainya.

* pejabat jualan bilik model, kelab, kelab rekreasi dll.

backlit film manufacturer

Langit filem siling PVC


backlit film supplier

Filem strest PVC untuk persidangan


backlit vinyl wholesale

pengeluar vinil backlit


Est ditubuhkan pada tahun 2001, Shanghai DER Bahan Baru Co, Ltd adalah filem silikon PVC strech manusia ufacturer dan pedagang khusus dalam penyelidikan, pembangunan dan pengeluaran vinil backlit . Kami terletak di Shanghai, dengan akses pengangkutan yang mudah. Semua produk kami mematuhi piawaian kualiti antarabangsa dan amat dihargai dalam pasaran yang berlainan di seluruh dunia.

Jika anda berminat dengan mana-mana filem backlit kami , atau ingin membincangkan pesanan tersuai, sila hubungi kami. Kami tidak sabar-sabar untuk membentuk hubungan perniagaan yang berjaya dengan pelanggan-pelanggan baru di seluruh dunia dalam masa terdekat.

Siasatan