PP Rollup Banner bahan

PP rollup banner: PP sintetik kertas digunakan secara meluas dalam rollup banner PP sintetik kertas adalah berbeza daripada kertas semula jadi yang popular, ia mempunyai kelebihan air bukti, bukti habuk, air mata bukti, memakai juga. Walaupun mempunyai kelebihan prestasi baik percetakan, yang boleh dicetak dengan dakwat biasa. Ia...

Maklumat produk

PP rollup banner: PP sintetik kertas digunakan secara meluas dalam rollup banner

 

PP kertas sintetik adalah berbeza daripada kertas semula jadi yang popular, ia mempunyai kelebihan air bukti, bukti habuk, air mata bukti, memakai juga. Walaupun mempunyai kelebihan prestasi baik percetakan, yang boleh dicetak dengan dakwat biasa. Ia boleh menjadi meluas digunakan pada kelegaan percetakan, mengimbangi percetakan, percetakan rotogravure, percetakan skrin, dan manakala setem emas, mati memotong, penggerudian dan lipatan bidang percetakan pra dan lain-lain.

 

Permohonan:
kad panggilan, pita pelekat sendiri, poster, kertas fotografi, untuk rumah lampu, carta dinding, Katalog produk, kulit buku, peta, label pelekat sendiri, boleh label, label dalam model, iklan banner, zip lock bag, dalam filem gantung beg, syarikat penerbangan ruang label pakaian Label, logo beg, bersama bahan permukaan, kenyataan dasar kertas, inkjet lapisan dasar kertas, kertas Hadiah, bunga kertas pembungkusan, pengasingan bahan elektronik kertas, bekas perlabelan gasket.

 

DERFLEX products.

DPP180S: PP kertas 180mic

DPP08eco: PP kertas 180mic, berkepadatan tinggi, pengeritingan tidak

DPP-290: PP kertas 290gsm


Siasatan