PP Hollow

Plastik PP Hollow lembaran menawarkan permohonan 1. Pembungkusan: merupakan dan kira-kira hollow boleh mudah bengkok dan dipotong, ia boleh direka sebagai semua jenis pengangkutan Peti, Peti mel, rak paparan, partition, kotak Hadiah, pembungkusan makanan dan lain-lain 2. Pengiklanan: papan tanda, memaparkan shopwindow, pop timbul...

Maklumat produk


Plastik PP Hollow lembaran


Saiz

1000x2000mm, 1220x2440mm

Mentah Marrerial

PP

Jenis

Dalaman dan outdoor(Anti-UV)

Ketebalan

3/4/5 mm

Warna

biru, putih, pelbagai warna yang anda suka

Ciri-ciri


Kekuatan tegangan

≥ 28MPa

Suhu kelembapan VICAT itu

≥ SUHU 140 ° C

Kekuatan impak izod bertakuk

≥ 6MPa

Perubahan dimensi haba

Melintang ± 3% menegak ± 3%

Permohonan
1. pembungkusan: merupakan dan kira-kira hollow boleh mudah bengkok dan dipotong, ia boleh direka sebagai semua jenis pengangkutan Peti, Peti mel, rak paparan, partition, kotak Hadiah, makanan pembungkusan dan lain-lain.
2. pengiklanan: papan tanda, shopwindow Papar, memaparkan pop timbul, papan pameran, sokongan bingkai gambar, percetakan digital dan screen-printing.
3. hiasan: sekatan, wall cladding, hiasan dalaman atau luaran, saluran-saluran Penyaman udara, tingkap dan siling-siling yang palsu.
4. alat tulis dan seni Reka bentuk: kira-kira beralun polipropilena mempunyai warna yang pelbagai, sesuai untuk Reka bentuk seni dan pelbagai corak kotak atau pek Hadiah halus.

Siasatan