Lembaran Beralun PP

Shanghai DER New Material Co., Ltd adalah pengeluar papan pengilang profesional PP dan pengeksport di cina, yang berkenaan dengan desain, pengembangan dan produksi lembaran beralun PP Pengenalan lembaran lembaran PP Lembaran berongga plastik adalah jenis ringan ( struktur berongga), ...

Maklumat produk

Shanghai DER New Material Co., Ltd adalah pengeluar papan profesional PP berongga dan pengeksport di cina, yang peduli dengan desain, pengembangan dan produksi lembaran PP bergelombang  1. Pengenalan lembaran kosong PP

Lembaran berongga plastik adalah sejenis berat ringan (struktur berongga), bebas toksik, bebas pencemaran, kalis air, shockproof, anti-penuaan, tahan karat dan bahan kitar semula dengan pelbagai warna dan percetakan yang indah. Lembaran berongga plastik terutamanya termasuk lembaran grid berongga, plat berongga konduktif dan lembaran berongga anti-statik, yang digunakan secara meluas untuk menyokong pembungkusan sayur-sayuran eksport, makanan, racun perosak, industri ringan, perkakasan, seramik bangunan, instrumen, dan produk isi rumah, serta hiasan pengiklanan dalaman dan luaran, pameran besar, bahan kotak perolehan, pemegang botol kaca, bumbung automatik dan industri lain. Papan kosong PP juga dipanggil: PP lembaran beralun , papan plastik beralun , lembaran kosong pp , lembaran polipropilena , coroplast , lembaran kosong plastik correx , lembaran corflute , kartonplast , lembaran pp


2. Ciri utama lembaran PP beralun

1) Berat berat dan mudah diproses.

2) Tahan lama dan tegar.

3 Kitar semula dan boleh dibasuh.

4) Rintangan toksik dan kimia.

5) Rintangan kelembapan dan rintangan haba.

6) Rintangan penuaan dan kekuatan tegangan berat.

7) Mudah untuk membersihkan dan mengekalkan.


3. Spesifikasi lembaran Polypropylene

Saiz: 1220 * 2440mm, 2050 * 3050m saiz lain boleh disesuaikan;

Berat: 200-4000g / m2;

Ketebalan: 2-12mm;

Warna: jelas, putih, hitam, hijau, kuning, biru dll.


PP hollow board manufacturer

Papan kosong PP


Buy PP corrugated sheet

Lembaran PP beralun


Correx plastic hollow sheet factroy

Lembaran berongga plastik Correx


4. Penggunaan lembaran kosong plastik correx

1) Pembungkusan: Peti Pemindahan, peti mel, rak pameran, partition, kotak hadiah, pembungkusan makanan, kotak perolehan, pad lapisan untuk perancangan pembungkusan botol dan sebagainya.

2) Pengiklanan: papan pameran, papan tanda, papan amaran, grafik, tanda jalan, rak paparan dan paparan jualan papan, papan tanda papan, papan ekspatusi, papan iklan, papan pengingatan, sokongan bingkai gambar, percetakan digital dan percetakan skrin.

3) Hiasan: Partition, pelapisan dinding, hiasan dalaman dan luaran, angin dan siling palsu, penutup lantai, bumbung rumah hijau.

4) Reka bentuk dan rekaan seni: ia mempunyai pelbagai warna, sesuai untuk reka bentuk seni & pelbagai kotak corak atau pek hadiah yang halus.


PP hollow sheet supplier

Lembaran kosong PP


PP corrugated board seller

Papan beralun PP


u=3622332742,3005968646&fm=26&gp=0.jpg

Helaian polipropilena


5. Perkhidmatan helaian corflute

1) Pasukan pengeluaran profesional dengan pengalaman lebih dari 15 tahun;

2) Sistem QC ketat untuk membuat produk yang konsisten;

3) Apa-apa soalan atau siasatan akan dijawab dalam masa 8 jam;

4) Apa-apa masalah kualiti akan dibayar balik dengan 3 hari bekerja ;

5 ) Setelah mencari produk yang cacat, kami akan menggantikan produk baru dengan kualiti yang tepat pada masanya.DER adalah papan profesional PP kosong pengilang , produk kami dalam promosi. Jika anda adalah pengedar lembaran lembaran PP , atau lembaran kosong plastik Correx , dan jika anda mempunyai sebarang soalan atau keperluan helaian corflute , sila hubungi kami dengan bebas.
Siasatan

You Might Also Like