Lembaran Lembaga PC

SHEET PC yang juga boleh dinamakan sebagai panel matahari berongga polycarbonate (PC) dan papan berongga ganda. Panel solar PC diperbuat daripada bahan mentah Jerman Bayer Markolon berkualiti tinggi dan bahan baku SABIC BASIN, menggunakan peralatan penyemperitan bersama dan teknologi pengeluaran yang paling maju.

Maklumat produk

Shanghai DER New Material Co., Ltd adalah pembuat PC profesional dan pengeksport di china, yang berkenaan dengan desain, pengembangan dan pengeluaran lembaran plastik PC .


1. Pengenalan lembaran PC

Lembaran PC yang juga boleh dinamakan panel polikarbonat (PC) berongga dan papan berongga ganda. Panel solar PC diperbuat daripada bahan mentah Jerman Bayer Markolon berkualiti tinggi dan bahan baku SABIC BASIN, menggunakan peralatan penyemperitan bersama dan teknologi pengeluaran yang paling maju.

Lembaran transprent PC dengan pencahayaan yang baik, rintangan hentaman, anti-penuaan, berat ringan, kestabilan fizikal dan ciri-ciri lain, menjadi salah satu dunia yang paling banyak digunakan sebagai plastik kejuruteraan, dan bahan bangunan hiasan bangunan baru dengan perlindungan alam sekitar hijau yang tinggi.


2. Adv anting papan papan matahari PC

1) . Ketelusan: prestasi penghantaran cahaya yang baik. PC matahari plat sehingga ketelusan 88%.

2). Kemudahbisihan: permukaan lapisan anti-UV bersama-extruded, boleh menyekat matahari melalui cahaya ultraviolet, supaya plat tidak mudah untuk penuaan kuning, rintangan cuaca yang baik.

3). Penebat bunyi: dengan prestasi penebat bunyi yang baik, dapat mengurangkan kebisingan dengan berkesan, adalah bahan pilihan untuk penghalang bunyi lebuh raya.

4). Rintangan kesan: kekuatan plat kesan PC adalah ketebalan kaca 250 hingga 300 kali ketebalan yang sama, plat akrilik sebanyak 30 kali, 2 kali kaca tempered, reputasi kaca "tidak pecah", adalah pembuatan kaca tahan bantal bahan berkualiti tinggi.

5). Flame retardant: Ujian GB GB2424-2006 adalah tahap kalis api B1, pembakaran tidak akan menghasilkan gas toksik, dari pemadam api sendiri, tidak akan menyumbang kepada penyebaran kebakaran.

6). Rintangan suhu: pada minus 40 darjah Celsius hingga 120 darjah Celsius, tidak akan ada ubah bentuk, sifat mekanikal dan mekanikal perubahan ketara dalam kemerosotan kualiti;

7). Ringan: ringan, ketahanan plat ketahanan hanya separuh dari kaca umum, oleh itu menjimatkan pengangkutan, penyingkiran, pemasangan dan menyokong kos kerangka kerja, dan plat boleh menjadi sejuk, memberikan arkitek ruang reka bentuk yang lebih luas.

8). Boleh menjadi panas.


3. Spesifikasi helaian panel PC

Kekuatan impak 2.1 ~ 2.3J / M

Penghantaran cahaya 40 ~ 82%

Graviti spesifik 1.2G / cm³

Pekali pengembangan haba 0.065mm / m ℃
Perkhidmatan suhu -40 ℃ ~ + 120 ℃
Kekonduksian haba 3.0 ~ 3.9w / ㎡ ℃
Kekuatan tegangan ≥60N / mm
Kekuatan fleksibel 100n / m㎡
Modulus keanjalan 2400Mpa
Tekanan tegangan pada rehat ≥65Mpa
Pemanjangan pada rehat> 100%

Ketebalan biasa: 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm


pc2.jpg

Lembaran PC


pc3.jpg

Panel matahari PC


pc4.jpg

Lembaran plastik PC


4. Pemakaian lembaran plastik PC


Lembaran papan matahari pc yang digunakan secara meluas dalam projek pencahayaan bangunan luaran, seperti: tempat sukan, stesen, lapangan terbang, pusat membeli-belah gedung pencahayaan; koridor lorong koridor, perlindungan, awning, tempat letak kereta, rumah hijau pertanian, restoran ekologi; Pengiklanan kotak cahaya, halangan bunyi lebuh raya, hiasan dalaman dan luaran dan bidang lain.

pc 1.jpg

Pembekal lembaran PC


pc5.jpg

Panel papan PC


pc9.jpg

Helaian transkrip PC


pc7.jpg

lembaran pc


pc for bridge.jpg

papan plastik pc


pc for window.jpg

Papan PC


pc sun board for bikes.jpg

Pembekal lembaran PC


pc8.jpg

Lembaran telus PC


pc6.jpg

Papan matahari PC


DER adalah pengeluar lembaran PC profesional, produk kami dalam promosi. Jika anda adalah pengedar lembaran papan PC , atau lembaran plastik PC , dan jika anda mempunyai sebarang soalan atau keperluan papan matahari pc, sila hubungi kami dengan bebas.

Siasatan