Rumah > Permohonan > Visi sehala vinil permohonan

Vinil visi sehala adalah satu PVC hitam dan putih laminated oleh lampiran tekanan-sensitif pelekat dan lepaskan kertas baik bahan-bahan pengiklanan, sesuai untuk permukaan kaca posted windows, pintu kaca dan tingkap, dinding kaca langsir atau kenderaan, kedua-duanya menggunakan matahari, dan kesan daripada pengiklanan.

Perforated vinyl manufacturer

Vinil berlubang


one-way vinyl manufacturer

vinil sehala


printable perforated vinyl manufacturer

vinil berlubang boleh dicetak

Penggunaan berlubang vinil yang utama:

1. bas Wakaf, Pusat-pusat pameran, pondok telefon, Pusat persidangan dan dinding kaca merata tempat.

2, bas, teksi, keretapi bawah tanah, tingkap belakang, kereta besar kanan perniagaan pengiklanan badan pengangkutan kereta.

3, Restoran makanan segera, Restoran di, gas Stesen, kedai serbaneka, pasaraya, Bank, lounge, Hotel, Motel, kecil runcit Kedai-kedai, dll.;

Perforated vinyl supplier

Vinil yang berlubang untuk grafik windows


one-way vinyl supplier

vinil sehala untuk grafik windows


printable perforated vinyl supplier

boleh dicetak vinil yang berlubang untuk grafik windows

Perforated vinyl wholesale

Vinil yang berlubang untuk pengiklanan


one-way vinyl wholesale

vinil sehala untuk grafik windows


printable perforated vinyl wholesale

boleh dicetak vinil yang berlubang untuk grafik windows


Berbanding dengan bahan-bahan pengiklanan yang lain, kelebihan tampal tunggal Pas digambarkan terutamanya dalam perkara-perkara berikut:

1, kualiti tampal tunggal Pas adalah kelebihan jelas melihat dari kereta tidak menjejaskan dalam kereta kakitangan (terutamanya pemandu) garis nampak. Tampal telus tunggal yang baik, kadar penghantaran yang boleh mencapai 5 hingga 5 (50% cahaya pemindahan), dan kaca lut sinar sebelum kadar pos adalah sama, tetapi kesan adalah berbeza, di sebelah satu post melalui, anda boleh melihat gambar cantik pengiklanan gambar. Dengan cara ini, bukan sahaja mencantikkan rupa bandar, tetapi juga meningkatkan kesan pengiklanan.

2, kelebihan penembusan tunggal adalah jauh lebih mahal daripada filem matahari. Filem Suria menjadi sangat panas, rapuh dan terdedah kepada pinggir di bawah matahari. Sudah tentu, seseorang boleh bukan sahaja melalui kesan angka lakaran yang fotorealistik matahari selepas satu sisi melalui bukaan kecil yang, lampu telah menjadi sangat lembut, serta ia boleh menjadi sebahagian daripada lampu (lebih daripada sepuluh kali, filem matahari yang kuat) semua orang yang duduk di dalam kereta boleh merasa , daripada matahari posted tunggal melalui filem melihat lebih jelas dan berasa sejuk.