Bahan Tarpaulin Pagar Minyak

Tarpaulin pagar minyak digunakan di ladang minyak untuk mengelakkan minyak daripada tumpah. Kebanyakan ladang minyak terletak di laut dan lautan, tumpahan minyak dapat merugikan persekitaran ekologi jika tidak ada pencegahan. DERFLEX menghasilkan dan membekalkan gulung tarpaulin PVC untuk membuat pagar minyak.

Maklumat produk

Tarpaulin pagar minyak digunakan di ladang minyak untuk mengelakkan minyak daripada tumpah. Kebanyakan ladang minyak terletak di laut dan lautan, tumpahan minyak dapat merugikan persekitaran ekologi jika tidak ada pencegahan.

DERFLEX menghasilkan dan membekalkan gulung tarpaulin PVC untuk membuat pagar minyak.


Tarpaulin pagar minyak DERFLEX mempunyai kelebihan berikut:

1. Harga kilang, kami mencari hubungan perniagaan jangka panjang

2. Jaminan kualiti: Sistem QC yang ketat, menjadikan produk kami 100% digunakan untuk keperluan pelanggan

3. Perkhidmatan Jualan: Bantu pelanggan kami untuk memilih gulungan tarpaulin PVC dengan spesifikasi yang paling kompetitif. Apa-apa keperluan akan dijawab dalam masa 8 jam

4. perkhidmatan selepas jualan: Kami akan meminta maklum balas semua pesanan. Jika ada apa-apa yang perlu diperbaiki, kami segera melakukannya.


Tarpaulin Pagar Minyak
Tarpaulin Pagar Minyak

Tarpaulin Pagar Minyak Untuk berenang
Tarpaulin Pagar Minyak Untuk berenang

Produk utama:

item tajuk tajuk

DG1122 1000D * 1000D 20 * 20 610gsm 18oz
DG35 300D * 500D 18 * 12 500gsm
DG1188 1000D * 1000D 18 * 18 610gsm

PVC tarapulin roll18 oz terpal

pagar tarpaulinoil pagar minyak


DERFLEX adalah pengeluar tarpaulin bersalut PVC profesional di China, pengalaman lebih dari 15 tahun. Pasukan teknis profesional, kualiti stabil, perkhidmatan yang baik, semuanya menjadikannya kilang tarpaulin yang paling kompetitif di China.


Siasatan