Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Asas-asas percetakan pengiklanan

Sep 10, 2015

Iklan dalaman:

Filem PP: dikenali sebagai poster. Sesuai untuk paparan dalaman atau gantung gambar, boleh dipasang di roll, menggantung bingkai gambar, atau bar skrol pada skrin.

Gusi: sesuai untuk dalaman poster, dengan pelekat pada bahagian belakang, tampal untuk penggunaan sekali sahaja, tidak boleh ditampal ke atas diri sendiri.

Gambar kertas: ideal untuk membuat gambar, renderings, dan meneruskan kesan sebenar gambar itu. Bahan-bahan untuk kertas, tidak lembap.

Lightbox: sesuai untuk membuat lightbox jenis perlu membuat cahaya iklan. Diperbuat daripada PVC, lut.

Pelekat pelekap Standard Edition: Lembaga KT, berat ringan, dan kos yang rendah. Digunakan untuk hiasan atau pameran

Pelekat yang pelekap berkualiti tinggi: lebih baik daripada KT, mendapatkan satu ini untuk masa yang lama, tidak menyeronokkan.

Kain SILK: bahan cetak seperti sutera pancut dakwat, digunakan untuk menunjukkan Majlis-Majlis yang elegan dan romantik.

Kanvas: tebal bahan, digunakan untuk simulasi lukisan minyak atau pengeluaran seni, selepas permukaan varnis boleh kalis air.

Pelekat telus: sesuai untuk dalaman poster, dengan diri sendiri yang pelekat di belakang. Bahan seperti bahan lutsinar digunakan untuk kaca tingkap.

Pengiklanan luar:

Lampu: lampu luar kolam dan lampu kolam, tentangan terhadap kekuatan tegangan pecah, sesuai untuk kawasan yang besar untuk pengiklanan outdoor atau kotak cahaya.

Sutera kolam: kain nipis, yang digunakan untuk menghasilkan imej-imej yang nipis, mudah mengalir juga boleh dibuat ke dalam lukisan. Untuk paparan yang lebih Romantik dan elegan.

MeSH: mesh fabrik, grid boleh pivot dahulu, setengah kesan lutsinar. Sesuai untuk skrin. Menyelesaikan pengiklanan ketara kekurangan dari rintangan angin dan terdedah kepada terkoyak. Boleh digunakan untuk dalaman dan luaran Billboard, iklan lantai dan tempat-tempat lain, dan mengiklankan di kawasan berangin dan berpasir dan tugu kawasan tepi pantai.

Badan: memohon iklan badan dan beberapa iklan yang anda hendak tampal, dan boleh dimasukkan ke atas. Kelikatan dan rintangan yang baik kepada cahaya matahari.

Satu lubang: mesh seperti pelekat, yang sesuai untuk iklan badan dan kereta api bawah tanah, boleh ditampal ke atas, separuh kesan lutsinar.