Filem laminasi panas

Filem laminasi panas, juga dipanggil BOPP filem tipis adalah sejenis bahan pembungkusan lembut yang sangat penting, filem BOPP tidak berwarna, tidak berbau, tawar, tidak toksik, dan mempunyai kekuatan tegangan yang tinggi, kekuatan impak, ketegaran, kekuatan dan kekuatan dan ketelusan yang baik. ciri dan kelebihan BOPP ...

Maklumat produk

Filem laminasi panas, juga dipanggil BOPP filem tipis adalah sejenis bahan pembungkusan lembut yang sangat penting, filem BOPP tidak berwarna, tidak berbau, tawar, tidak toksik, dan mempunyai kekuatan tegangan yang tinggi, kekuatan impak, keteguhan, kekuatan dan ketahanan serta ketelusan yang baik

Ciri dan kelebihan produk

Filem BOPP boleh meningkatkan ketepuan Warna dan kecerahan, melekat kuat, keupayaan untuk makan tepung.

Filem bersalut matte boleh menyesuaikan diri dengan kaca UV setempat, setem panas, percetakan skrin, proses matte dan sebagainya.

Keselamatan: Produk ini tidak toksik, tawar, bukan benzena. Dalam proses penggilapan filem, tiada pencemaran gas dan bahan dihasilkan, dan penggunaan dan penyimpanan pelarut mudah terbakar dihapuskan sepenuhnya.

Mudah untuk beroperasi: Apabila roller mencapai suhu memerlukan, ia boleh dipasang dengan mudah.

Penjimatan tenaga: menyelamatkan membran gam, pemanasan dan prosedur pengeringan, meningkatkan kecekapan, mengurangkan kos.

Utiliti luas: produk ini sesuai untuk mesin laminating kering.

Mempunyai keupayaan serbuk yang kuat: produk kami menggunakan gam pelarut yang berbeza, keupayaan kuat untuk memakan serbuk.

Bahan: BOPP + EVA
Ketebalan: 20 mikron (BOPP12 + EVA08), 32 mikron (BOPP12 + EVA13)
27 mikron (BOPP15 + EVA12), 30 mikron (BOPP18 + EVA12)
Panjang: 2000-3000m / roll
lebar: 200-1280mm
inner core: 25mm, 76mm, 153mm (1-3inch)


Siasatan