Bahan Banner Fleksibel Depan Untuk Tanda-tanda Luaran

DERFLEX secara profesional menghasilkan bahan banner flex depan untuk tanda-tanda luar. Pemancar cahaya yang konsisten, penyerapan dakwat yang baik, bersama-sama dengan anti-UV, watak retardan api dan harga kilang, menjadikan bahan banner tanda luar kami lebih kompetitif di kalangan pesaing.

Maklumat produk

DERFLEX secara profesional menghasilkan bahan banner flex depan untuk tanda-tanda luar . Pemancar cahaya yang konsisten, penyerapan dakwat yang baik, bersama-sama dengan anti-UV, watak retardan api dan harga kilang, menjadikan bahan banner tanda luar kami lebih kompetitif di kalangan pesaing.


Produk utama:

DW1231: bahan banner front laminated sejuk, 200D * 300D, 18 * 12, 280gsm (7oz)

DW1351-H: bahan banner depan laminated panas, 300D * 500D, 18 * 12, 340gsm (10oz)

DW1552: bahan banner kekuatan super, 500D * 500D, 9 * 9, 440gsm (13oz)

DD1188: PVC bersalut depan banner, 1000D * 1000D, 18 * 18, 510gsm (15oz)

PVC bersalut depan spanduk spanduk bahan


Kelebihan tanda-tanda luar:

Tanda-tanda luar bermakna penonton di luar kumpulan luas, banyak media pengiklanan telah memilih kotak cahaya luar. Iklan kotak cahaya luar melalui pintu pertama, notis (publisiti), lukisan kotak cahaya tiang dalam bentuk kandungan iklan. Lebih besar daripada iklan cetakan yang lain, fonnya besar, sangat menarik.

Pemandangan jauh dari kerja pengiklanan sangat kuat dan sangat bermanfaat bagi masyarakat moden yang pantas dan efisien. Orang-orang terburu-buru datang dan pergi dengan sengaja pada jarak jauh.

Kedua-dua sifat adalah penilaian kewujudan kehidupan iklan, sebab mengapa perkembangan pesat kotak cahaya luar dan populariti pengguna, itu adalah kerana pelbagai bentuk pengiklanan.

Kotak iklan pengiklanan luar lebih banyak disukai oleh banyak perniagaan, kerana terdapat banyak kelebihan.

frontline banner hitam belakangDER Bahan baru adalah salah satu bahan spanduk lenturan depan terkemuka China untuk tanda-tanda luar pengeluar dan pembekal, dengan kilang profesional, kami dapat menghasilkan bahan sepanduk lenturan lenturan berkualiti tinggi untuk tanda-tanda luar dengan harga yang kompetitif, dan kami sentiasa dapat menawarkan produk anda untuk jualan. Selamat datang ke produk grosir dari kami.
Hot Tags: bahan banner flex depan depan untuk tanda-tanda luar, bahan banner tanda luaran
Siasatan

You Might Also Like