Digital Printing Printing Sublimation

Kain percetakan sublimasi digital, adalah salah satu kain percetakan digital. Melalui pencelupan khas, kualitatif, pemprosesan penamat, boleh menyerap, dakwat sublimasi yang ditanggung air tetap, dan boleh dipindahkan dari sisi kain kain ke sisi lain kain, kain nipis dapat mencapai warna yang sama pada kedua-dua sisi kesan kain. Prinsipnya adalah untuk pemejalwapan tenaga yang rendah dari pewarna yang dibubarkan yang dibuat ke dalam dakwat melalui sublimasi mesin percetakan digital sublimasi, inkjet dalam rawatan khas kain poliester sublimasi. percetakan kain sub pewarna, kelantangan warna, tahap mencuci mencapai 4.5 atau lebih, Berbanding dengan cara tradisional melalui pemindahan kertas, dengan gambaran yang lebih baik dan kesan kelebihan tajam; perlindungan alam sekitar, tidak perlu menggunakan kertas pemindahan, menjimatkan sumber, Mengurangkan kesan terhadap alam sekitar; meningkatkan kemudahan operasi, untuk mengelakkan kertas pemindahan disebabkan oleh pergerakan, lipat, penyelewengan yang disebabkan oleh kesilapan.

Maklumat produk

Kain percetakan sublimasi digital , adalah salah satu kain percetakan digital . Melalui pencelupan khas, kualitatif, pemprosesan penamat, boleh menyerap, dakwat sublimasi yang ditanggung air tetap, dan boleh dipindahkan dari sisi kain kain ke sisi lain kain, kain nipis dapat mencapai warna yang sama pada kedua-dua sisi kesan kain.

Prinsipnya adalah untuk pemejalwapan tenaga yang rendah dari pewarna yang dibubarkan yang dibuat ke dalam dakwat melalui sublimasi mesin percetakan digital sublimasi , inkjet dalam rawatan khas kain poliester sublimasi .

percetakan kain sub pewarna , kelantangan warna, tahap mencuci mencapai 4.5 atau lebih, Berbanding dengan cara tradisional melalui pemindahan kertas, dengan gambaran yang lebih baik dan kesan kelebihan tajam; perlindungan alam sekitar, tidak perlu menggunakan kertas pemindahan, menjimatkan sumber, Mengurangkan kesan terhadap alam sekitar; meningkatkan kemudahan operasi, untuk mengelakkan kertas pemindahan disebabkan oleh pergerakan, lipat, penyelewengan yang disebabkan oleh kesilapan.


DERFLEX adalah pengeluar kain pewarna sublimasi profesional dan pengeksport di china, yang berkenaan dengan reka bentuk, pembangunan dan pengeluaran kain sublimasi


digital sublimation printing fabric manufacturer

tekstil pemejalwapan


Digital sublimation printing fabric supplier

kanvas sublimasi


Digital sublimation printing fabric wholesale

gulungan percetakan kain format besar


Produk tekstil sublimasi utama DERFLEX seperti berikut:

Nombor Bahagian spesifikasi MAX. lebar
DA001 kain pemejaman pemeluwapan, 120gsm, panjang roll 100M 310cm
DA002 bahan bendera, 110gsm, panjang roll 100M 310cm
DA008 kain percetakan sublimasi langsung, 110gsm, panjang roll 100M 310cm
DA007 Fabrik Blockout, belakang hitam, 350gsm, panjang roll 100M 290cm
DA009 dua sisi boleh dicetak, 240gsm, panjang roll 100M 310cm
DA-J305 tekstil backlit, B1 FR. 195gsm, panjang roll 100M 320cm
DA-195 tekstil belakang. 195gsm, panjang roll 100M 310cm

Aplikasi utama:

I. kanvas meregang untuk berdiri pop

dye sublimation fabric whole sale

kain selimut peregangan


dye sublimation fabric manufacturer

kain sublimasi untuk muncul


dye sublimation fabric supplier

tekstil pemejalwapan


II. tekstur backlit untuk kotak cahaya

dye sub fabric manufacturer

tekstil belakang


dye sub fabric supplier

kain sub dye untuk kotak cahaya


dye sub fabric wholesale

kain sub dye


III. bahan bendera


flag material manufacturer

tekstil pemejalwapan untuk bendera pantai


flag material supplier

bahan subliflag


digital sublimation printing flag material

bendera tekstil pemejalwapanDitubuhkan pada tahun 2001 , DERFLEX adalah syarikat berteknologi tinggi yang mempunyai kekuatan, potensi dan kekuatan komprehensif. Syarikat ini terletak di   Shanghai dan Zhejiang , tempat yang unik dengan pemandangan indah dan hadiah alam semula jadi.

Berdasarkan perkembangan teknologi, syarikat telah mengambil dalam kumpulan

ahli yang berpengalaman yang berbakat dalam pengurusan kanan, pemasaran dan kemahiran menghasilkan. Di syarikat, perhatian yang tinggi diberikan kepada pengurusan asas, kualiti stabil, terus meningkatkan perkhidmatan pra jualan, jualan dan perkhidmatan selepas jualan, dan meningkatkan daya saing pasaran produk kami.

Produk utama syarikat kami:   kain percetakan sublimasi langsung, pita PVC, vinil pelekat diri, tapraulin PVC, tekstil poliester, kanvas kapas, media inkjet, dll.

Sejak asasnya, syarikat itu terus memenuhi kepercayaan: "jualan jujur, kualiti terbaik, orientasi orang dan faedah kepada pelanggan. "

Kami melakukan segala-galanya untuk menawarkan pelanggan kami dengan perkhidmatan terbaik dan produk terbaik. Kami berjanji bahawa kami akan bertanggungjawab sepanjang perjalanan ke peringkat akhir apabila perkhidmatan kami bermula.


Siasatan

You Might Also Like