Bahan Bendera Backlit untuk Peti Light

Tanda-tanda Pintar mempunyai imejan bercahaya tinggi yang akan menambah dimensi baru ke paparan atau keupayaan pengiklanan anda. Sempurna untuk digunakan dalam suasana runcit, gerai pameran, tempat letak bas, lapangan terbang atau galeri. Bahan banner backlit kami atau bahan kotak cahaya boleh dibuat menggunakan bahan spanduk PVC, kain kanvas poliester, vinil pelekat sendiri atau panel akrilik. Jadi, meningkatkan jenama anda dengan cahaya!

Maklumat produk

Tanda-tanda Pintar mempunyai imejan bercahaya tinggi yang akan menambah dimensi baru ke paparan atau keupayaan pengiklanan anda. Sempurna untuk digunakan dalam suasana runcit, gerai pameran, tempat letak bas, lapangan terbang atau galeri. Bahan banner backlit kami atau bahan kotak cahaya boleh dibuat menggunakan bahan spanduk PVC , kain kanvas poliester , vinil pelekat sendiri atau panel akrilik . Jadi, meningkatkan jenama anda dengan cahaya!

Bahan tanda banner backlit

Bahan Fabrik Kotak Cahaya

spanduk peti cahaya

Saiz dan dimensi

Lebar cetakan maksimum untuk Filem Backlit adalah 1500mm

Lebar cetakan maksimum untuk Vinyl Backlit adalah 5000mm

Kelebihan

Tanda-tanda backlit menonjol lebih banyak berbanding dengan papan tanda lain.

Boleh dibina dengan saiz yang anda inginkan.

Boleh digunakan di dalam rumah dan di luar rumah.

Perkhidmatan pemasangan penuh disediakan.


DERFLEX menghasilkan bahan banner backlit dan bahan vinil backlit untuk aplikasi kotak cahaya. Produk utama seperti berikut:

DN1350: bahan banner backlit, 300D * 500D, 18 * 12, 440gsm

DN1550: backlit flex, 500D * 500D, 18 * 12, 510gsm

DN1511: backlit flex backlit, 500D * 1000D, 18 * 12, 610gsm;

DD1122N: Pelapik backlit bersalut PVC, 1000D * 1000D, 20 * 20, 510gsm

DD2525N: Pelapik backlit bersalut PVC, 250D * 250D, 36 * 36, 440gsm

Anda dialu-alukan untuk melawat kilang kami untuk perbincangan lanjut


DER Bahan baru adalah salah satu bahan spanduk backlit utama China untuk pengeluar dan pembekal peti cahaya, dengan kilang profesional, kami mampu menghasilkan bahan spanduk backlit berkualiti tinggi untuk peti cahaya pada harga yang kompetitif, dan kami selalu dapat menawarkan produk untuk dijual. Selamat datang ke produk grosir dari kami.
Hot Tags: bahan banner backlit untuk peti cahaya, bahan banner PVC, kain kanvas poliester, vinil pelekat diri, panel akrilik
Siasatan

You Might Also Like