Kain Tudung

Shanghai DER Bahan Baru Co, Ltd adalah pengilang profesional untuk kain karpet di China, khusus dalam penyelidikan, pengembangan dan produksi kain sunbrella. kain kanvas adalah fabrik kalis air untuk membuat awning kain, contohnya awning teduh dan awning luaran. Aplikasi: ...

Maklumat produk

Shanghai DER Bahan Baru Co, Ltd adalah pengilang profesional untuk kain karpet di China, khusus dalam penyelidikan, pengembangan dan produksi kain sunbrella .

kain kanvas adalah fabrik kalis air untuk membuat awning kain , contohnya awning teduh dan awning luaran .


awning fabrics manufacturer

kain kelabu


awning fabrics supplier

kain sunbrella


awning fabrics wholesale

kain kanvas


Aplikasi:

awning canvas manufacturer

awning luaran


awning canvas wholesale

awning teduh


sunbrella fabric wholesale

tingkap tetingkapDERFLEX adalah pengeluar kain sunbrella profesional dan pedagang khusus dalam penyelidikan, pembangunan dan pengeluaran kain karpet . Pejabat kami terletak di Shanghai, kilang di bandar Haining, dengan akses pengangkutan yang mudah. Semua produk kami mematuhi piawaian kualiti antarabangsa dan amat dihargai dalam pelbagai pasaran yang berbeza di seluruh dunia.

Sekiranya anda berminat dengan mana-mana kanvas awning kami , atau ingin membincangkan pesanan tersuai, sila hubungi kami. Kami tidak sabar-sabar untuk membentuk hubungan perniagaan yang berjaya dengan pelanggan-pelanggan baru di seluruh dunia dalam masa terdekat.

Siasatan

You Might Also Like