Lembaran ABS

Lembaran ABS adalah plat yang diukir, bahan asas dengan bahan polimer ABS standard nasional, berfikir proses khas, lembaran plastik ABS digunakan secara meluas dalam tanda-tanda, lencana, papan nama, kotak iklan pengiklanan, papan iklan, modal hadiah, pengiklanan, hiasan, panduan ruang plat, pinggan, papan lantai dan sebagainya.

Maklumat produk

Shanghai DER baru bahan Co, Ltd adalah ABS profesional dia dan pengilang d pengeksport di china, th di berkaitan dengan desain, pembangunan, dan pengeluaran lembaran plastik ABS.


1. Pengenalan helaian ABS

Lembaran ABS adalah plat yang diukir, bahan asas dengan bahan polimer ABS standard nasional, berfikir bahan khas , lembaran plastik ABS digunakan secara meluas dalam tanda-tanda, lencana, papan nama, kotak cahaya pengiklanan, papan iklan, modal hadiah, pengiklanan, hiasan, ruang panduan plat, plat, papan lantai dan sebagainya.

ABS double sisi warna helaian pemprosesan utama: ukiran mesin ukiran mekanikal, ukiran, ukiran laser, setem panas, lentur dll


2. Kelebihan dan Ciri plat lembaran ABS3. Pengekalan Spekulasi ABS

1) ketebalan warna≤0.1mm, ketebalan logam≤2mm

2) ketebalan produk siap adalah 1.mm, 1.5mm dan 3mm (non standared≤0.2mm).

3) saiz biasa: 0.6 * 1.2m saiz maksimum: 1.38 * 2.44m

4) warna customzied, saiz boleh dikenakan accpeted.


ABS.jpg

Lembaga ABS


abs2.jpg

Lembaran plastik ABS


abs1.jpg

LEMBARAN ABS4. Pemasukan aplikasi helaian ABS

1) lembaran ABS terutamanya digunakan dalam tanda-tanda, kad panduan, kotak cahaya, Kanban, panel pingat, sistem petunjuk ruang komersial, dll.

2) Lembaga plastik ABS digunakan dalam industri yang berbeza, seperti industri hiasan bangunan, industri pengeluaran iklan, industri perkhidmatan pameran, industri pembuatan model bangunan, tanda-tanda, industri pengeluaran logo, pengeluaran sistem panduan dan industri aplikasi.


abs3 (2).jpg

Pembekal lembaran ABS


abs4.jpg

Lembaran lembaga ABS


abs6.jpg Helaian ABS


abs3.jpg

Panel ABS


abs10.jpg

Papan abs untuk tanda


abs8.jpg

plastik lembaran ABS


abs for road sign.jpg

Plat ABS


abs for company.jpg

Pembekal lembaran plastik ABS


abs9.jpg

Helaian warna sampingan ABS


5. Perkhidmatan helaian papan abs

1) Lebih daripada 15 tahun pengalaman kilang.

2) QC yang serius pada baris pengeluaran keseluruhan

3) OEM boleh diterima.


DER adalah pengeluar lembaran ABS profesional, produk kami dalam promosi. Jika anda adalah pengedar lembaran plastik ABS atau plat lembaran ABS dan jika anda mempunyai sebarang soalan atau keperluan lembaran plastik ABS , sila hubungi kami dengan bebas.

Siasatan

You Might Also Like