Rumah > tentang kami

Shanghai DER baru bahan Sdn Bhdtelah terlibat pada pembuatan, membangun dan menjual bahan-bahan untuk percetakan digital sejak ia ditubuhkan. Ia merupakan pembekal profesional dalam bidang pengiklanan, dengan ISO9001-2000 certified.


DER memiliki barisan pengeluaran profesional berkualiti PVC bahan percetakan digital. Garisan termasuk proses menggulung luas, Salutan tekstil, Salutan pelekat dan juga sehala visi melahirkan. Sistem kawalan kualiti yang ketat dan sempurna memastikan kualiti tinggi produk DERFLEX dan juga mencapai kegemaran pelanggan globalnya.

about.jpg


DERFLEXadalah pengilang profesional pelbagai jenis pvc berlamina dan bersalut fabrik.

seperti eco pelarut frontlit cetakan digital flex banner, sepanduk backlit, panji blockout, jejaring panji, vinil diri-pelekat, visi sehala vinil, digital print kanvas, inkjet tekstil, pvc caoted tarpaulin dan sebagainya...

05.jpg

06.jpg


Shanghai DER baru bahan Sdn Bhd mempunyai kawasan pengeluaran 60,000 meter persegi, berdaftar dengan 2,5 juta US Dollar. 3 kalendar, Mesin 3 lapisan dan 5 depan Mesin, jurutera kanan 25 dan 450 pekerja membuat kilang kami lebih berdaya saing antara vinil banner bekalan.

z.jpg

x.jpg


DERFLEX telah turun siri sistem QC. Pada masa yang sama, kami bekerjasama dengan Timur China Universiti Sains dan teknologi, yang merupakan Universiti yang terkenal di China, untuk membina makmal menerokai polymeric. Ini mengekalkan kelebihan teknologi dan meneroka produk baru kami pada masa hadapan.


Pusat R&D

Dengan sebuah bilik ujian tengah DER kelas pertama yang baru material.we telah lengkap dan atraitly pengujian sistem. Ia juga dilengkapi dengan pelbagai kemudahan ujian mengikut ciri-ciri yang berbeza daripada gentian produk-chenical, PVC Gulong bahan iklan materialand dan adalah perfecting ujian piawaian dan keperluan produk. Ia memiliki pasukan kelas pertama ujian kakitangan dengan persekolahan yang tinggi dan berkualiti teknikal supaya mudah produk guarabteed dan produk-produk yang akan keluar dari kilang adalah 100% sampai kepada standard.

112.jpg

113.jpg


DERFLEX telah menjadi dalam industri percetakan digital selama lebih 15 tahun, mempunyai pelanggan lebih daripada 100 buah negara.

Kami mengikuti semua pesanan kami dari PI, pengeluaran, penghantaran dan selepas jualan.

Semua pesanan dengan kawalan kualiti yang ketat untuk memenuhi keperluan pelanggan.

c.jpg

v.jpg

01.jpg

02.jpg


Wawasan kami
Kami berharap untuk mewujudkan persahabatan yang rapat dengan pelanggan kami dan menawarkan sokongan dalam kesempatan kami bahawa kami membesar bersama-sama dan digabungkan menjadi kepimpinan dalam bidang percetakan